Kosaram0 Ft
Hívj most!

(+36) 30 497 2521

Ingyenes Szállítás

30.000 Ft. feletti vásárlás esetén

Kockázatmentes vásárlás

Az első csere díját mi álljuk helyetted

Product was successfully added to your shopping cart.

Termékkezelési Javaslatok

 

A hosszabb élettartam megőrzése érdekében kezeld megfelelően a megvásárolt darabokat

Merevítős darabok:

Mosás alkalmával minden merevítős darab - ez magában foglalja a melltartókat és fürdőruhákat is - ugyanazt a kezelést igényli. Azt javasoljuk, hogy ezeket a termékeket kézzel mosd, bár tudjuk, hogy ez időigényesebb, de a gépi mosástól az anyag összemehet, valamint a merevítők eldeformálódhatnak, melyek könnyen átszúrhatják a vékony anyagot. Sőt, ha a merevítők teljesen kifordulnak a melltartóból / bikiniből, ez jelentős károsodást okozhat a  mosógépben, melynek javítása jelentős költségekkel is járhat, mely nagyon jó hír a mosógépszerelőnek, de Neked biztosan nem! Költsd inkább ezt az összeget Magadra, akár egy újabb meseszép fehérneműre! :) Szintén javasoljuk, hogy a merevítős ruhadarabokat közvetlen hőtől (pl. radiátor, szárítógép) távol szárítsd, hiszen ez is az anyag és a merevítők károsodását okozhatja. 

Fehérneműk:

Annak érdekében, hogy a fehérneműket tip-top állapotban tartsd azt javasoljuk, hogy kézzel mosd őket. A legjobb, hogyha hideg vízben mosod őket, hiszen a meleg / forró víz károsíthatja a kényes anyagokat mint pl.: csipke, a fehérneműkön megjelenő hímzés, valamint az anyag rugalmasságát. Ezen felül a hideg vízben való mosás segít megőrizni a ruhák színét, valamint a fehér színű anyagok megszürkülését.  

Tekintsd meg fehérnemű kínálatunkat itt!

Fürdőruhák:

Meghosszabbíthatod a fürdőruhád élettartamát és megvédheted a klór, izzadság és a napolajak által okozott káros hatásoktól, hogyha használat után rögtön kiöblíted hideg vízben. Az öblítők használatát nem javasoljuk, mivel ezek a vegyi anyagok roncsolják a fürdőruha Lycra bevonatát, valamint a fürdőruha anyagát. 

Tekintsd meg fürdőruha kínálatunkat itt!

A fenti leírások csak ajánlások, minden termékünkhöz csatoljuk a hivatalos termékkezelési útmutatót, melynek betartása nagyon fontos, hiszen az azokon szereplő útmutatások be nem tartása akár garanciavesztést is okozhat! 

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

Adri
A Te személyes fehérnemű tanácsadód