Kosaram0 Ft
Hívj most!

(+36) 30 497 2521

Ingyenes Szállítás

30.000 Ft. feletti vásárlás esetén

Kockázatmentes vásárlás

Az első csere díját mi álljuk helyetted

Product was successfully added to your shopping cart.

Rólam

Ki is vagyok én?

Talán minden kedves idelátogatónak ismerős a helyzet, mikor 75C-nél nagyobb méretű melltartót keresve elindulsz vásárolni.... Mikor már a 2. boltban is furcsán néznek Rád, mikor kiejted a varázsszót... 75E / 80G / 100F -es méretű melltartót keresel.... Esetleg tudnak mutatni 1-2 darabot, de azt még a Nagyira sem adnád fel, nemhogy Te felvedd :)

Szia, Adri vagyok, a Te személyes fehérnemű tanácsadód!

Nos, hát én is végig jártam ugyanezt az utat, bár én "csak" 80D / 75E kosaras melltartókat kerestem, az esetek többségében természetesen sikertelenül. Ha nagy nehezen sikerült is találni egy-egy darabot, akkor sem voltam elégedett, mert én a cuki kis pöttyös-ből és a színes csíkosból szerettem volna egy-egy szépséges melltartót, nem pedig az egyszínű fehérből vagy testszínűből. Természetesen többször is megesett az az eset, hogy beleszerettem egy-egy fehérneműbe és mivel nem volt a méretemben, megvettem egy kisebb, de totál kényelmetlen darabot, melyet aztán sosem vettem fel, ott pihent a fehérneműs fiókomba sok-sok éven át, hogy majd egyszer úgyis felveszem (ami persze sosem történt meg), majd jó pár év után elajándékoztam a barátnőknek...

Szóval, ezeken a tapasztalatokon felbátorodva, már korán megfogadtam, hogy egyszer egy nagyméretű fehérneműkre szakosodott boltot fogok nyitni, ahol mind a fiatalabbak, mind pedig az idősebb sosrstársaim megtalálják a számukra legmegfelelőbb melltartókat, hogy végre mi is felvehessük azokat a darabokat, amelyekre eddig nem volt lehetőség! Bár a bolt nyitása még várat magára, de most online formában elindítom ugyanezen álmomat, hogy a segítségetekre legyek! Jelenleg azokat a márkákat forgalmazom, melyeket már én is kipróbáltam és bátran ajánlom bárkinek! Ezek között vannak, igazi fiatalos, bohém darabok, melyeket direkt a fiatalabb vásárlóknak szánjuk, hétköznapi viseletre alkalmas egyszerűbb fehérneműk, valamint természetesen az igazi szexi darabok sem maradhatnak ki a kollekciónkból!!  

Tudom, hogy egy fehérneműt nagyon nehéz a neten keresztül kiválasztani, de hiszek benne, hogy nem lehetetlen, hiszek évek óta én is így tettem szert az igazi kedvencekre. Ehhez több segítséget is nyújtok Neked:

  • minden fehérnemű oldalán találsz egy mérettáblázat fület (az oldal alsó felén), ahol minden darabhoz leírom, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik, így önmagad lemérése után könnyen kitudod választani a megfelelő méretet.
  • külön oldalt hoztam létre annak, ahol bemutatom, hogy hogyan tudod magad lemérni, valamint, hogy mi az amire mindenképpen figyelj oda, hogy a tökéletes fehérneműt válaszd magadnak.
  • ezen felül Budapesten próbalehetőséget is biztosítunk, ezek előre meghirdetett időpontok, melyekre telefonon és e-mailben tudsz jelentkezni. Bővebb infó a itt találsz linken. 

A vásárlás / rendelés menetéről az alábbi linken találsz még több információt: Rendelési információk

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel a keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

E-mail: rendeles@kebelbutik.hu

Telefon: 0630/497-2521

Adri
A Te személyes fehérnemű tanácsadód

nagymeretu melltarto