Kosaram0 Ft
Hívj most!

(+36) 30 497 2521

Ingyenes Szállítás

25.000 Ft. feletti vásárlás esetén

Kockázatmentes vásárlás

Az első csere díját mi álljuk helyetted

Product was successfully added to your shopping cart.

Kebelbutik.hu Nagyméretű melltartó és fürdőruha próbaterem Budapesten

Kebelbutik.hu Nagyméretű melltartó és fürdőruha próbaterem Budapesten

 

Megtaláltad az áhított darabot a webáruházban, de nem mered megrendelni, mert félsz, hogy nem lesz megfelelő a méret, esetleg a fazon? Úgy vagy vele, hogy vásárlás előtt mindenképpen szeretnéd felpróbálni a melltartód? Hidd el, megértjük a félelmed, sokan vannak így ezzel, köztük Te is, ezért biztosítjuk a lehetőséget, hogy még vásárlás előtt gyere el hozzánk és próbáld fel a kiválasztott melltartót / fürdőruhát. Próbálni csak előre egyeztetett időpontban tudsz, de akár hétvégén is szívesen fogadunk!

A pontos cím: 1201 Budapest Vörösrmarty utca 28/C.

Itt egy külön kis helységben, nyugodtan tudod megpróbálni és ha megfelelőnek találod, akkor pedig megvásárolni a kiválasztott darabokat. (a térképet lentebb találod)

Bejelentkezés:

Amit tudnod érdemes:

  • csak előre egyeztetett időpontban tudunk fogadni, de akár hétvégén is szívesen várunk. Időpontfoglaláshoz kérlek, hogy töltsd ki a fenti űrlapot, vagy hívj a 0630/497-2521-es telefonszámon
  • ha olyan melltartót választasz, melyet jelenleg nem tartunk készleten, akkor sincs probléma, hiszen mi szívesen beszerezzük Neked és amint megérkezett már jöhetsz is próbálni. Ezen darabok esetén az átfutási idő maximum 15 munkanap, ha esetleg valamilyen rajtunk kívűl álló ok miatt ez elhúzódik mindenképpen értesítünk.  
  • a próba semmilyen kötelezettséggel nem jár, tehát ha a kiválasztott darab nem megfelelő méretű, akkor természetesen nem kell megvásárolnod. 

Ha nem vagy biztos benne, hogy milyen fazonok állnának jól Neked, vagy a melltartó vásárlást állandó kínszenvedésnek éled meg, akkor gyere el hozzánk egy személyes méret tanácsadásra, ahol egyedi adottságaid és melleid formája alapján megállapítjuk a pontos melltartó méreted, valamint, hogy melyek azonok a fazonok, melyekben kényelmesen érezheted magad egész nap. A méret tanácsadás teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Jelentkezni szintén a fenti űrlap segítségével tudsz.