Kosaram0 Ft
Hívj most!

(+36) 30 497 2521

Ingyenes Szállítás

30.000 Ft. feletti vásárlás esetén

Kockázatmentes vásárlás

Az első csere díját mi álljuk helyetted

Product was successfully added to your shopping cart.

Termékek visszaküldése - Vásárlástól való elállás

Mi történik, hogyha a megrendelt termék nem tetszik esetleg nem lett jó a méret?

 

Természetesen semmi gond, hiszen a termékek átvételétől számított 14 napon belül bármikor visszaküldheted a termékeket és két opció közül választhatsz:

 

  1. Ha a mérettel van problémád és tudunk Neked biztosítani csere darabot az általad kért méretben, akkor azt kicseréljük, illetve
  2. Hogyha nem kívánsz élni a csere lehetőségével, akkor a termék árát, a visszaérkezése után megtérítjük Neked. 

Mi a teendőd visszaküldés (vásárlástól való elállás) esetén?

  1. Nagyon fontos, hogy elállási szándákodat a termék átvételétől számított 14 napon belül írásban jelezd felénk. Legegyszerűbb, ha ezt e-mailben teszed meg a rendeles@kebelbutik.hu e-mail címen. Fontos, hogy ezt a határidőt tartsd be, mert ennek elmulasztása esetén nem tudsz élni az elállási jogoddal.
  2. Miután írásban elküldted nekünk elállási szándékodat, innentől késedelem nélkül, de legkésőbb 14 napon belül kell a terméket visszajuttatnod nekünk. A visszajuttatás költsége ebben az esetben Téged terhel. Amennyiben szeretnéd, tudunk segíteni megszervezni a termék visszaküldését futárszolgálatta.  
  3. Nagyon fontos, hogy a terméket csak úgy tudjuk visszavenni, hogy azon az eredeti címkék (bevartt és rácsatolt) nem kerültek eltávolításra, illetve higiénia okokból csak olyan terméket tudunk visszavenni, mely még nem került használatba vételre. Valamint itt szeretnénk jelezni, hogy higiénia okokból az elállási joggal az alsóneműk és bugyik esetén  nem élhetsz, ezeket nem tudjuk cserélni!
  4. A termék visszaérkezése után megvizsgáljuk őket, amennyiben a termékkel mindent rendben találunk legfeljebb 14 napon belül banki átutalással visszatérítjük Neked a termék vételárát a szállítási költséggel együtt.

Mi a teendőd csere igény esetén?

  1. Nagyon fontos, hogy csere szándékodat a termék átvételétől számított 14 napon belül írásban jelezd felénk. Legegyszerűbb, ha ezt e-mailben teszed meg a rendeles@kebelbutik.hu e-mail címen. Fontos, hogy ezt a határidőt tartsd be, mert ennek elmulasztása esetén nem tudsz élni az elállási / csere jogoddal.
  2. Igényed beérkezése után megvizsgáljuk, hogy tudunk-e Neked csere darabot biztosítani az általad kért darabból. Amennyiben igen, e-mail útján visszaigazoljuk, hogy pontosan mikorra tudjuk ezt szállítani Neked. 
  3. A visszaigazolás után a cserélni kívánt terméket kérjük, hogy tedd vissza az eredeti csomagolásba. A választott új terméket a GLS futár kiszállítja Neked, és egyúttal elhozza a cserélendő terméket. Az első csere díját mi fizetjük helyetted, míg minden további csere esetén a futár oda-vissza költsége: 3.490.- Ft., ha előre átutalod, illetve 3.990.- Ft., ha a futárnak készpénzben egyenlítenéd ki a csere díját. 
  4. Árkülönbözet esetén lehetőség van ráfizetésre, illetve visszafizetésre.

Bővebb információt az elállási jogról az ÁSZF-ben találsz, melyet ide kattintva érhetsz el.

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

Adri
A Te személyes fehérnemű tanácsadód