Riasztóan nagyszámú nő nyilatkozott úgy, hogy sportoláshoz nem használnak sportmelltartót, inkább a hétköznaponként is viselt normál melltartóik közül választják ki azt a darabot, melyről úgy érzik, hogy megfelelő tartást biztosít az általuk űzött mozgásfajtához. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de hogyha Te is ezek közé a hölgyek közé tartozol, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak, hiszen ez a megoldás egyáltalán nem megfelelő. Egyetlen hétköznapi melltartó sem alkalmas arra, hogy sportoljunk benne, független attól, hogy mekkora a mellméreted és hogy milyen intenzitású sportot űzöl, hiszen minden esetben a melleknek speciális tartásra van szükségük, melyeket csak egy megfelelően kialakított sportmelltartó képes megadni. Az intenzív sportok közben, mint például a futás és a lovaglás a mellek akár 9-10 cm-t is mozoghatnak fel – le irányban, nyolcas alakzatot rajzolva a levegőben. El tudod képzelni, hogy egy nagyobb mell esetében megfelelő tartás nélkül ez milyen megterhelést jelent a melleknek? Ez a fajta mozgás (mely teljes ellentétben áll a mindennapos mozgás tevékenységünktől) megköveteli, hogy edzés közben olyan melltartót válasszunk, mely sziklaszilárdan a helyükön tartja a melleinket és nem engedi mozogni őket. Ha Te éppen A vagy B kosaras mellmérettel rendelkezel, és úgy érzed, hogy nem kell aggódnod a melleid „ugrálásától”, akkor is ügyelned kell a mellek megfelelő tartására, hiszen ha az érzékeny mellszövetek egyszer sérülnek, akkor a továbbiakban nincs mód ezek „javítására”, meglehet, hogy a melleid szépen lassan veszítenek rugalmasságukból és tartásukból. Számos sportmelltartó létezik, melyet nem csak kinézetük, de az alapján is ki tudsz választani, hogy milyen fajta mozgást űzöl, melyből néhányat az alábbiakban be is mutatok:

Air Control sportmelltartó: ez a sportmelltartó tökéletes a triatloni sportokhoz, illetve ha egy könnyed érzést nyújtó melltartót keresel. Maximális tartást biztosító modell, azzal az extrával fűszerezve, hogy a kínálatunkban elérhető sportmelltartók közül ez a legkönnyebb darab, mely könnyedén kiszárad, és nem ad extra „tömeget” a testednek. Dupla rétegű, varrás nélküli kosarakkal, ergonomikusan kialakított vállpántokkal és légáteresztő hálós hátrésszel rendelkezik. Elérhető fekete, fehér és rózsaszín / antracit színekben egészen G kosárméretig. Bővebb információt ide kattintva találsz a termékről.

Air Control sportmelltartó

 Szintén érdemes egy pillantást vetnünk az „egyszerű fel / egyszerű le” DynamixStar modellre, melynek intelligensen kialakított vállpántjait kizárólag a gyártó, az Anita részére fejlesztették ki, mely megkönnyíti a felöltözést és levetkőzést. A párnázott pántok, az ergonomikusan kialakított dizájn teszik ezt a darabot egy rendkívül kényelmes viseletté, ugyanakkor maximális tartást biztosít még a legmegterhelőbb sportok esetén is. A DynamixStar elérhető fehér / metál, fekete / antrcait és pávakék / antracit színösszeállításokban egészen G kosárméretig. Bővebb információt ide kattintva találsz. 

DynamiXstar sportmelltartó

Az Extreme Control sportmelltartó egy állandó best seller, mely nagy népszerűségnek örvend. Kiválóan teljesít még a legmegterhelőbb sportok esetében is: a sportmelltartó kiváló funkciójú piké szövetből készült, a varrás nélküli frottír kosár az extra kényelemért felel. A lélegző, hálós hátrész tartja viselőjét frissen, a párnázott vállpántok és a három részes külső kosár rész sarló alakú oldalsó „tartó résszel” pedig biztosítja viselője biztos tartását edzés közben. A melltartó elérhető fekete, fehér és testszínű színekben egészen H kosárméretig. Bővebb információt ide kattintva találsz.

Extreme Control sportmelltartó

Ha az elől nyitható modelleket részesíted előnyben, akkor az Anita Active elölkapcsos sportmelltartó a megfelelő választás Számodra. Kiváló funkciójú, lélegző pamut mikroszálas anyagból készül, a melltartó jellemzője egy speciális fokozatmentesen állítható vállpánt tépőzáras rögzítővel és a varrás nélküli kosarak a kényelemért. Nincsenek varrások, így semmi kényelmetlen dörzsölés vagy érzékenység. Ez a melltartó a tökéletes választás az edzőtermi edzésekhez, jógához, spinninghez és minden közepesen megterhelő sportfajtához. Elérhető fekete és fehér színekben egészen E kosár méretig. Bővebb információt ide kattintva találsz. 

Elölkapcsos sportmelltartó

Végül ne feledjétek, hogy olimpiai akciónk keretében a riói nyári olimpiai játékok végéig (2016.08.21.) a kínálatunkban megtalálható összes sportmelltartót 15%-al kedvezménnyel tudod megvásárolni! A teljes kínálatunkat ide kattintva érheted el!

Ha bármilyen kérdésed merül fel benned akár a méretekkel, akár a fazonnal kapcsolatban, keress bizalommal:

adri@kebelbutik.hu
0670/229-4992