Már régen elmúltak azok az idők mikor csak egy fajta melltartóból tudtunk választani, hiszen ma már rengeteg féle létezik belőlük, legyen szó stílusról, vagy éppen arról, hogy milyen problémára keresel megoldást. Választhatsz melltartót kifejezetten egy adott ruha alá, vagy akár egy adott alkalomra. Most a spacer melltartókról fogunk elmondani Neked mindent, mely a luxus érzésével és a megszámlálhatatlan előnyével győzedelmeskedik a fehérnemű iparágban. Miután elolvastad blog bejegyzésünket, biztosak vagyunk benne, hogy Te is csatlakozol azon Nők sorához, akik már szerelembe estek ezzel az innovatív stílusú melltartóval. 

De mi is pontosan az a spacer melltartó?

A spacer melltartó kinézetre pontosan úgy néz ki, mint egy „T-Shirt” melltartó, de amint felpróbálsz egyet azonnal érezni fogod a különbséget: kivételesen könnyű, szellős és lélegző anyagból készülnek, így tökéletes viseletet nyújtanak a melegebb napokon is, illetve ha Te amúgy is könnyebben megizzadsz, akkor Számodra a mindennapokra is ez a legjobb választás.

A kidolgozása: a spacer hab úgy kerül kidolgozásra, hogy benne finom, habos  levegő zákocskákat hoznak létre, melyek lehetővé teszik a levegő szabad áthaladását a kosarakon. Ez érzésre egy istenien puha érzés! Ezen felül, az apró szivacsos elemeknek köszönhetően, tényleg úgy érzed, mintha éppen nem viselnél magadon melltartót, anélkül, hogy a melltartó bármilyen előnyét elveszítenéd. Hidd el, egy próbát tényleg megér.

Spacer melltartó

Könnyű és légies

Mivel a tervezők az ilyen típusú melltartókhoz csak olyan, kiváló minőségű szövetek választanak, melyek kimondottan könnyűek és szellősek, ezért a spacer melltartók legnagyobb előnye az, hogy szó szerint úgy érzed, mintha nem is viselnél semmit. Nem fogod többé úgy érezni, hogy a nap legjobb része az a pillanat mikor hazaérsz és megszabadulsz a melltartódtól. Az egyetlen ok, amiért tudni fogod, hogy egyáltalán van rajtad melltartó az a melltartó egyéb előnyei miatt van. Ugyanakkor nem szabad elfelejtünk megemlíteni, hogy a könnyű és légáteresztő spacer melltartók valóban csökkentik a mellek izzadását és azokat a kellemetlen tüneteket, melyek gyakran bekövetkeznek egy-egy melegebb napon. Ideális a terhes és szoptató Édesanyáknak is.

Finom formázás és könnyed tartás

Gyakran előfordul, hogy egy vékonyabb anyagú melltartótól nem kapjuk meg azt a kissé kiemelt mellformát, melyet elvárnánk egy jó melltartótól, de ez nem mondható el a spacer melltartókról, mert ahogy korábban említettem a könnyű érzést anélkül kapod meg, hogy a más stílusokból származó  bármilyen előnyökről le kellene mondanod. Mivel a spacer melltartók nagyon hasonlítanak a „T-Shirt” melltartókhoz, még mindig van egy előformázott kosarunk, mely a finom, kerekded formáért felelős – a túlzottan kemény merevítők, szivacsbetét vagy push-up nélkül. Bár, ez nem jelenti azt, hogy ezek az elemek nem lehetnek egyes spacer melltartók részei, mivel van néhány olyan modell melybe több push-up vagy szivacsbetét kerül, de fő fókusz mindig a légáteresztő anyagon, a kényelmen és a természetes, finom alakon van.

Szilárd tartás és hihetetlen kényelem

A tartás néha egy olyan elem, melyről elfeledkeznek, amikor könnyű melltartót terveznek, de a spacer melltartók teljesen megváltoztatták ezt az felfogást, mivel a tartásuk szilárd, bármilyen extra szivacsbetét, kemény merevítő vagy push-up nélkül. Ne hagyd, hogy ez ultra könnyű anyag megtévesszen, a spacer melltartók egyedi kivitelezése lehetővé teszik a mellek megfelelő alátámasztását bármilyen kényelmetlen elem nélkül.

A spacer melltartók innovatív előnyei ahhoz vezetnek, hogy a melltartó viselése közben tényleg úgy érzed, mintha éppen nem viselnél semmit. És ugye, mindannyian erre vágyunk már nagyon-nagyon régen :)

Spacer melltartó kínálatunkat ide kattintva érheted el: Spacer melltartók

Spacer melltarto_2