Mikor ajánlott lecserélni a melltartód?

Már lejárt a melltartód szavatossági ideje?

Ha nem emlékszel az utolsó alkalomra, amikor melltartót vásároltál, akkor bizony van egy kis problémánk. A melltartók nem tartanak örökké – még akkor sem, ha a legjobb kivitelezésű és legmagasabb minőségű darabot vásároltad meg. Hiszen, gondolj csak bele, a melltartóinknak van a legnehezebb dolga az összes fehérneműink közül: el kell viselniük, hogy a melleink bizony izzadnak; ahogy hordjuk és mossuk őket természetes, hogy kopnak és kinyúlnak. Ezek következményeként mindenféleképpen figyelembe kell vennünk, hogy a melltartóinknak is van lejártai idejük. Ez nem egy pontos dátum, de vannak egyértelmű jelek, melyek megmutatják, hogy mikor jött el annak az ideje, hogy az öreg darabokat kidobd a kukába és beszerezz néhány új gyönyörűséget.

Először is számoljunk

Valószínűleg tisztában vagy vele, hogy hány darab melltartó pihen a fehérnemű fiókodban. Talán 3, 7 vagy 27, de tudod-e azoknak a pontos számát, amelyeket valóban nap mint nap viselsz? Végtére is, valljuk be, mindannyiuknak megvannak a kedvenc darabjai, amelyeket szívesebb hordunk, így ezek sokkal hamarabb el is használódnak, mint a többi „nem kedvenc” darab. Tehát, mit tesz ilyenkor egy Hölgy? Először is megszámolja és félrerakja azokat a melltartóit, amelyeket mindennap szeret hordani. Ezután megszabadul azoktól, amelyeket nem hord, mivel nyilvánvalóan megvan az oka, hogy miért nem hordja őket (nem kényelmes, már nem tart megfelelően, stb.) Főszabályként minden Nőnek legalább 7-10 melltartójának kell lennie, melyeket rendszeresen visel, ami azt jelenti, hogy ugyanazt a melltartót két egymást követő napon bizony nem kellene, hogy viseljünk! Tehát, ha Nálad nincs meg legalább 7-10 melltartó, akkor itt az ideje egy fehérnemű fiók frissítésnek! És ez most duplán megéri, hiszen Nőnapi Akciónk keretében a kebelbutik. hu webáruházban (klikk ide a kínálatért) 2017. március 8 és 12. között minden fehérneműt 10% kedvezménnyel tudsz megvásárolni. Mindehhez csak annyit kell tenned, hogy használd a KEBELNAPOK kuponkódot vásárlásod alkalmával.

Na, de térjünk vissza az eredeti témánkhoz, tehát:

Évente egyszer ellenőrizz

Ha meggyőződtél róla, hogy megvan az a 7-10 darab melltartó, amelyet valóban rendszeresen viselsz, akkor következő lépésként be kell iktatnod egy rituálét, melyet minden évben legalább egyszer elvégzel: ülj le és válogasd át a melltartóid, dobd ki azokat (kb. 3 darab évente), melyeken már látszik, hogy elhasználódtak, már nem megfelelő a tartásuk vagy egyszerűen már csak öregek. Ezután, jelentkezz be hozzánk egy méret tanácsadásra, ahol megnézzük, hogy az elmúlt egy év alatt változott-e tested, így a melltartó méreted is, és a biztos méreteddel újra tudjuk tölteni a gardróbod a megfelelő méretű újdonsült melltartóiddal.

Honnan állapítsd meg, hogy még hordható-e a melltartód?

A legjobb módja annak, hogy megállapítsd, hogy itt az ideje nyugdíjba küldened a melltartód az az, hogyha megnézed, hogy még mindig megfelelően illeszkedik-e? Végtére is a megfelelő illeszkedés a legfontosabb kelléke az egészséges és jó megjelenésű melleknek, így ezt soha ne becsüld alá! Ha a melltartó hátpántja ki van nyúlva, mehet is a szemétbe. Néha, a legjobb módja, hogyha ezt a kosarakkal ellenőrzöd: ha a melleid már nem fekszenek tökéletesen a melltartód kosarába az attól lehet, hogy a hátpánt túl laza. Ezután ellenőrizd a vállpántokat is. Ha ezek is túl lazák és az állító csatt sem tartja már a helyükön őket, azonnal cseréld le ezt a melltartót. Ha a melltartó merevítője kiugrott a helyéről, azonnali csere. Csak állj a tükör elé és nézd meg magad: látsz-e bármilyen bevágást, kinyúlt / lelógó részletet, ami a melltartó megvásárlásakor még nem ilyen volt? Ha igen, akkor biztosan megérett a cserére.

És nagyjából ennyi, amennyit erről a témáról tudnotok kell. Ahogy korábban említettem, nincs konkrét lejárati dátum, de ha fenti „tünetek” bármelyikét észleled a melltartódon, akkor itt az ideje a cserére. Az a melltartód, amelyet gyakran viselsz, nyilván kevesebb ideig fogja bírni, mint az a csábító kis fekete darab, amelyet randizni hordasz havonta egyszer. Egy magas minőségű, megfelelő méretű fehérnemű sokkal tovább fogja bírni, mint egy olcsóbb darab, melyet csak úgy lekapsz egy áruház polcáról. Tehát, ellenőrizd magad és a melltartóid, és ha lejárt a szavatosságuk hívj minket és gyere el egy személyes méret tanácsadásra (Jelentkezés méret tanácsadásra ), hogy megtaláljuk számodra is a tökéletes darabot, mely hosszú ideig jó társad lehet a hétköznapjaidon, hiszen egy kényelmetlen melltartó igencsak megtudja keseríteni az amúgy édes mindennapokat.

És ne feledd 2017. március 12-ig 10%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá kedvenc darabjaidhoz!

Sok szeretettel várlak!

Adri – a Te személyes fehérnemű tanácsadód