Adott egy 14 éves kislány, akinek egy nyár alatt, hirtelen „kinő” a cicije. Az addig hordott gyerekmelltartók a kukában landolnak, és nagy örömmel indul el Anyukájával az első igazi melltartó túrára, hogy beszerezze az első komoly és felnőttes melltartóját 80D-s méretben…. Nos, itt kezdődtek a problémák…. (Ugye ismerős a story?)

Anyuka utálja a nagy bevásárlóközpontokat, ezért betérnek az első közelben lévő fehérnemű üzletbe, ahol kiejtik a varázsmondatot: „Melltartót szeretnénk 80D-s méretben”. Az eladó furcsán néz rájuk, szinte majdnem kineveti őket, a válasz: „C kosár felett nem tartunk melltartót, de szívesen megmutatom a C kosaras melltartóinkat, biztosan találsz köztük olyat, ami tetszik és majd ezt a pántot leengedjük, azt pedig meghúzzuk és tökéletes lesz, nem kell Neked D kosár.” Persze az első alkalommal bedől az ember lánya és hagyja magát: a kislány beállt a próbafülkébe és hagyta, hogy az eladó a 75C méretű melltartókba nyomorítsa a cicijeit, mert persze ebből volt választék bőven. A kislány már ekkor látta a tükörben, hogy ezek nem a neki való darabok, sőt még a cicijei is elkezdtek fájni a sok, helytelen méretű melltartó próbálgatástól, de az eladó csak hozta és hozta a melltartókat. Fél óra próbálgatás után mindenki megunta, hogy egyik fazon sem passzol, így a kislány és Anyukája üres kézzel távoztsk a boltból.

Mivel az Anyuka már ekkor sejtette, hogy nem lesz rövid a nap, ezért felajánlotta, hogy akkor menjenek el a legközelebbi plázába, hiszen ott több fehérnemű üzletet is találnak, az egyikben csak találnak megfelelő méretű melltartót. El is mentek, bele is vetették magukat a nézelődésbe: elsőként természeten a minden magyar nő által jól ismert  fehérnemű márkaboltba tértek be, hiszen Anyuka is legtöbb fehérneműjét itt vásárolta. Ismét elhangzott a mondat: „Melltartót szeretnénk 80D-s méretben”. Az eladónak felcsillant a szeme: „Természetesen, kövessenek”. A kislány megörült, hiszen már belépéskor kiszúrt magának egy állványt, cuki kis mintás / pöttyös fehérneműkkel. Magában már ki is választotta, hogy melyikeket fogja felpróbálni és elképzelte, hogy fog mutatni kedvenc felsője alatt…. (A kislány azóta már megtanulta, hogy az ilyen állványokat már megközelíteni sem érdemes, nemhogy akár nekiállni keresgélni a megfelelő méretet) Szóval, követték az eladót a bolt egyik legeldugottabb sarkába, hamar elhaladtak a kislány által kiválasztott állvány mellett és megérkeztek a sötét középkorba.... :) Az eladó hölgy 2 olyan melltartót tudott felmutatni, melyet a kislány még a nagymamájának sem választott volna ki, nemhogy magának. Furcsán csóválta a fejét, hogy ő nem teljesen erre a stílusra gondolt, de szeretne próbálni azokból a kedves kis mintás darabokból, amik az arrébb található soron találhatóak. Mire az eladó nem túl kedvesen közölte: „azok a tini lányoknak szóló kollekció darabjai, B esetleg C kosárig gyártják őket, ha D kosarat szeretnél, akkor ebből kell választani!” A kislány természetesen egyik nagyi darabot sem választotta, ehelyett könnyeivel küszködve távoztak a boltból. Anyukája is kezdett kétségbe esni, de bátorította a kislányt, hogy 2 bolt után nem szabad feladni, menjenek tovább biztosan találnak majd a következő butikok egyikében megfelelő darabot. Ez volt az a pont, ahol a felhőtlen, csajos program rémálommá vált, hiszen még két boltot találtak a plázában, de egyikben sem volt megfelelő méretű felhozatal, így aznap este üres kézzel, és extra rosszkedvvel tértek haza. A kislány úgy érezte, hogy nem is örül, hogy megnőttek a cicijei, hiszen minden barátnőjén a tesi óra előtt látta a szebbnél-szebb mintás / masnis / szívecskés melltartókat, ő pedig nem talál magának egyet sem. Vajon majd a nagyi melltartókban kell virítania élete végéig?

Másnap újult erővel, kis félelemmel, de annál több önbizalommal újra útjára indult a melltartó kommandó Anya és Lánya nyakukba vették a várost, Anya még egy olyan ígéretet is tett, hogy addig nem térnek haza, míg nem találnak egy megfelelő méretű melltartót. Így útjuk a legnagyobb budapesti bevásárlóközpontba vezetett. Az első boltok a kislány barátnői által ajánlott fehérnemű és ruhaboltok voltak, de itt mindenhol falakba ütköztek, hiszen mindenhol B maximum C kosaras melltartókat árultak. Rótták a bevásárlóközpont folyosóit, de nem találtak egyetlen boltot sem, ahol találtak volna megfelelő darabot. Anyuka is elkezdett telefonálgatni, hátha akad valaki, aki tud segíteni, hogy hova mehetnének tovább… Kapott is egy ajánlást: a lakóhelyükhöz közel eső kis fehérnemű butik, ott biztosan találnak majd ilyen méretű melltartót, ez a tuti tipp, indulás!! Beléptek a kis fehérnemű boltba, a posztereken már egészen jól kinéző melltartókat fedezett fel a kislány, felcsillant a remény…. Újra kiejtették a varázsmondatot mire az eladó hölgy közölte, hogy igen van 1-2 darab ilyen méretben, bár igazából C korás felett csak megrendelésre tartanak készletet…. Bár a kislány mintás darabokat szeretett volna és ezek fehér, egyszínű darabok voltak, de ebben a pillanatban már ez sem számított, hiszen végre D kosaras melltartó és még egész jól is néz ki. (ekkor a kislány még nem tudhatta, hogy élete elkövetkező néhány évében csak az egyszínű darabokra korlátozódik az ő méretében vásárolható melltartók köre). És igen, végre a felpróbált darab passzolt, a kislány csillogó szemmel nézett a tükörbe és tudta, hogy ez kell neki. Így a kislány büszkén, a kezében egy mintás bevásárlótáskával (legalább a szatyor mintás volt :) ),  száján hatalmas vigyorral távozott a boltból. Útban a kocsihoz vissza csak ennyit mondott Anyunak: „Anya, ha nagy leszek, akkor lesz egy fehérnemű boltom, ahol csak nagyméretű melltartókat fogok árulni. Olyanokat, amit nem csak a Nagyi vehetne fel, hanem akár én is. Nem szeretném, hogy más lányoknak is át kelljen élnie az elmúlt két napot, azt szeretném, hogyha bejönnek hozzám, akkor azonnal meg is találják a tökéletes első melltartójukat, hogy egy élmény legyen az első melltartó vásárlás, és ne sírva, megalkudva kelljen hazamenniük.” (ekkor még nem tudhatta, hogy még jó sokszor fog ilyen érzésekkel hazatérni melltartó vásárlás után)

Nos, Kedves Olvasó, igen, jól gondolod, hogy ez a kislány én voltam, ez az én első kebel storym, ami mind a mai napig mélyen él bennem és sajnos nem, mint egy pozitív élmény. És az a pillanat is mélyen belém égett, mikor elhatároztam, hogy egyszer nekem nagyméretű fehérnemű boltom lesz. Egyelőre még csak online módon, de megvalósítottam az álmomat a kebelbutik.hu weboldal elindításával és még mindig a kislányként megfogalmazott cél lebeg a szemem előtt: élménnyé tenni a fehérnemű vásárlást a nagyobb keblekkel rendelkező hölgyek számára is, olyan darabokat kínálni, melyeket máshol nem találnak meg. Hiszem, hogy ennek a célnak még mind a mai napig létjogosultsága van, amit bizonyított az is, hogy már a webshop indulás napján megérkezett az első megrendelés (minden fizetett reklám nélkül), ami azt hiszem, hogy hatalmas dolog. Valamint akárkinek említem is meg, hogy mivel is foglalkozok, azonnal tud ajánlani egy hölgyet, aki hasonló problémákkal küzd, és el is kéri az elérhetőségeket, hogy segíteni tudjon a barátnőjén. Így aztán nem kérdés, hogy mindennap azon dolgozok, hogy minél szélesebb körben ismertté tegyem a Kebelbutikot és a kínálatot a Ti elvárásaitoknak megfelelően alakítsam ki, hogy egy igazán jó élmény legyen a fehérnemű vásárlás D kosár felett is!

Neked mi a KebelStoryd? Írt meg kommentben!

Adri
A Te személyes fehérnemű tanácsadód