Nagy erőkkel közelít az év vége és a karácsonyi időszak, ami magával hoz sok-sok ünnepi programot: koktél estek, irodai karácsonyi partik és a családi ünneplések időszakát. Legtöbbünk ilyenkor egy kicsit be is pánikol, hogy nem adtuk le azt a 2-3-4 kg-ot, amit már nyár óta ígérgetünk magunknak és elkezdünk azon gondolkozni, hogy mit is fogunk majd viselni ezeken az izgalmas programokon.

Bár a ruhád kiválasztásában nem tudunk segíteni, de amiben profik vagyunk, hogy eligazítsunk abban, hogy milyen típusú fehérneműt / bodyt / alakformáló fehérneműt viselj a kiválasztott ruhád alatt. Nincs is annál rosszabb, mint mikor megveszel egy mesés ruhakölteményt, de otthon felpróbálva azt látod, hogy oldalt kikandikál egy-egy hájacska, vagy a melleid furcsa formát öltenek a ruhában, mivel nem a megfelelő fazonú / méretű melltartót viseled. Egy megfelelően kiválasztott fehérnemű nem csak kisimítja a nem kívánatos dimbes-dombos részeket, de valósággal felturbózza az egész kinézetedet, hiszen gyönyörű formát varázsol a testednek, amitől garantáljuk, hogy egész este magabiztosnak érzed majd magad és nem kell 5 percenként valamelyik tükörben ellenőrizned a kinézeted. Készen állsz a ragyogásra?

A blogbejegyzés első részében először is nézzük át, hogy milyen típusú ruhákhoz milyen típusú melltartót ajánlunk:

Bármilyen váll nélküli, nyakba kötős, kivágott, vagy féloldalas ruhához szükséged lesz egy pánt nélküli melltartóra. Sajnos a fehérnemű piacon az utóbbi időben kialakult egy nézet, hogy (főleg nagy méretekben), nem létezik megfelelő pánt nélküli melltartó, mivel vagy nem tart semmit az adott modell, vagy nagyon lenyomja a ciciket, ami egyrészről nagyon kényelmetlen, másrészről pedig lássuk be, hogy nagyon furcsa kinézetet ad viselőjének… A másik nagyon gyakori probléma, hogy a pánt nélküli melltartó egyszerűen nem marad fenn a helyén, hanem ide-oda, fel – le csúszkál állandó kényelmetlenséget okozva ezzel viselőjének, azaz Neked… Ugye ismerős helyzetek?

Az a jó hírünk van, hogy a fenti problémákra nekünk 2 megoldásunk is van. Az első a Luxe pánt nélküli melltartó, melyet már többetek személyesen is megtapasztalt, hiszen a nyár slágere volt ez a termék. Kizárólag nagy mellekre tervezett melltartó, D – K kosárméretig kapható, a fejlesztő mérnökök 2 évet dolgoztak és folyamatosan dolgoznak rajta, hogy minél tökéletesebb darabokat kínálhassunk Nektek. A melltartót tesztelték trambulinon, cigánykerekezés közben, ugráltak benne a legjobb zenékre és még sorolhatnám… a lényeg, hogy a melltartó tényleg mindig a helyén marad, a mellek nem esnek ki a kosárból akármilyen extrém terhelésnek is legyenek kitéve. És a jó hír, hogy novembertől az elérhető méreteket is kiszélesítettük, így egészen J-K kosárméretig és 90-es hátkörméretig elérhető ez a modell. A variálható pántoknak köszönhetően nem csak pánt nélküli melltartóként, hanem akár egy hétköznapi melltartóként is ki tudod használni az ünnepek után. Mindenképpen azt javaslom, hogy adj egy utolsó esélyt ennek a pánt nélküli melltartónak, hidd el, nem fogod megbánni!

A másik pánt nélküli modell nemrég került be a kollekciónkba, de aki próbálta, ugyancsak beleszeretett. Ez nem más, mint a Padded Basic család pánt nélküli melltartója, mely egy klasszikusabb melltartó forma, mint a Luxe melltartó, de ez a modell is szuper kényelmes, tökéletes tartást és természetes formát kölcsönöz a kebleknek és természetesen a helyén marad. Egészen 90-es hátkörméretig és G kosárméretig érhető el. Ugyancsak variálható pántokkal szállítjuk, így az ünnepek után is bőségesen ki tudod majd használni.

Padded Basic pántnélküli melltartó

Hogyha a választásod egy olyan ruhára esett, mely alá fel tudsz venni egy hagyományos, pántos melltartót, akkor erre az esetre mindenféleképpen egy varrás nélküli típust ajánlunk Neked, mivel a legszebb hatást úgy érheted el, mintha úgy nézel ki, mint aki éppen nem visel semmit a ruha alatt! Erre az esetre rengeteg modellt találsz a kínálatunkban (ide kattintva tekintheted meg a varrás nélküli melltartókat), de arra mindenképpen figyelj oda, hogy fekete ruha alatt ne viselj fehér melltartót, csak és kizárólag a fekete és a testszínű darabok jöhetnek szóba!

A két varrás nélküli melltartó, amit mi szeretnénk figyelmedbe ajánlani:

Padded Basic vékony szivacsos melltartó, mely egy igazán letisztult kollekció nélkülözhetetlen darabja. Társad lesz a mindennapokban is, hiszen felülmúlhatatlan kényelmet és visszafogott elegáns kényelmet nyújt egészen G kosárméretig. Varrás nélküli kidolgozásának köszönhetően, a legjobb választás a nagyon szűk, testre simuló felsők alá.

Padded Basic varrás nélküli nagyméretű melltartó

A másik modell, melyre szeretnénk felhívni a figyelmed a varrás nélküli melltartóink közül, az a Spirit spacer melltartó, melynek melltartópántjai extra laposan lamináltak, hogy még kevésbé tűnjenek ki a viselt ruhád anyaga alól. A spacer kialakítású kosaras megfelelő szellőzést biztosítanak, így nem fogod magad kényelmetlenül érezni egy áttáncolt éjszaka után sem. A melltartó H kosárméretig és 95-ös hátkörméretig érhető el. A tökéletes hatás érdekében válassz hozzá a kollekció darabjaiból tanga bugyit, francia vagy csípő alsót.

Spirit nagyméretű spacer melltartó

Elsőre ennyit a melltartókról, blogbejegyzésünk következő részében bemutatjuk, hogy milyen alakformáló fehérneműket ajánlunk Nektek az ünnepekre. Addig is ne feledjétek, ha nagyméretű fehérnemű, akkor Kebelbutik.hu.

Hogyha bármilyen kérdésetek merült fel, keressetek bizalommal akár e-mailben, akár telefonon, vagy Facebookon / Instagramon privát üzenetben, mely elérhetőségeket lentebb találjátok:

Telefon: 0670/229-4992
E-mail: adri@kebelbutik.hu
Facebook: www.facebook.com/kebelbutik
Instagram: www.instagram.com/kebelbutik

Adri