Kosaram0,00 Ft
Hívj most!

(+36) 70 229 4992

Ingyenes Szállítás

20.000 Ft. feletti vásárlás esetén

Kockázatmentes vásárlás

Az első csere díját mi álljuk helyetted

Product was successfully added to your shopping cart.

Termékek visszaküldése - Vásárlástól való elállás

Mi történik, hogyha a megrendelt termék nem tetszik esetleg nem lett jó a méret?

 

Természetesen semmi gond, hiszen a termékek átvételétől számított 14 napon belül bármikor visszaküldheted a termékeket és két opció közül választhatsz:

 

  1. Ha a mérettel van problémád és tudunk Neked biztosítani csere darabot az általad kért méretben, akkor azt díjmentesen cseréljük, illetve
  2. Hogyha nem kívánsz élni a csere lehetőségével, akkor a termék árát megtérítjük Neked. 

Mi a teendőd visszaküldés (vásárlástól való elállás) esetén?

  1. Nagyon fontos, hogy elállási szándákodat a termék átvételétől számított 14 napon belül írásban jelezd felénk. Legegyszerűbb, ha ezt e-mailben teszed meg a rendeles@kebelbutik.hu e-mail címen. Fontos, hogy ezt a határidőt tartsd be, mert ennek elmulasztása esetén nem tudsz élni az elállási jogoddal.
  2. Miután írásban elküldted nekünk elállási szándékodat, innentől késedelem nélkül, de legkésőbb 14 napon belül kell a terméket visszajuttatnod nekünk.
  3. Nagyon fontos, hogy a terméket csak úgy tudjuk visszavenni, hogy azon az eredeti címkék (bevartt és rácsatolt) nem kerültek eltávolításra, illetve higiénia okokból csak olyan terméket tudunk visszavenni, mely még nem került használatba vételre. Valamint itt szeretnénk jelezni, hogy higiénia okokból az elállási joggal az alsóneműk és bugyik esetén egészségügyi és higiénia okokból nem élhetsz, ezeket nem tudjuk cserélni!
  4. A termék visszaérkezése után megvizsgáljuk őket, amennyiben a termékkel mindent rendben találunk, az általad vásárláskor használt fizetési móddal megegyezően haladéktalanul, de legfeljebb 14 napon visszatérítjük Neked a termék vételárát a szállítási költséggel együtt, illetve ha csere opciót választottad és ezt tudjuk is biztosítani a számodra, akkor a csereterméket postafordultával elküldjük Neked. 

Bővebb információt az elállási jogról az ÁSZF-ben találsz, melyet ide kattintva érhetsz el.

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

 

Adri
A Te személyes fehérnemű tanácsadód